Mus i veggen: Hvordan bli kvitt dem

Det kan berolige deg og minimere skadene på hjemmet ditt hvis du vet hvordan du blir kvitt mus i veggen.

En mus er søt. Musene i hjemmet ditt kan forårsake mye skade, spesielt hvis de kommer inn i veggene dine. En infestasjon av mus kan spre seg raskt med en hunnmus som føder 5 til 10 kull per år. I tillegg til å skade bygningsstrukturer, tygger mus også på møbler og til og med elektriske ledninger. Maten din kan også være forurenset av dem, og hjemmet ditt kan også bli infisert med lus, lopper og flått.

Ta en titt på noen vanlige spørsmål om museangrep i hjemmet og lær hvordan du fjerner mus fra veggene dine. Kontakt et erfarent skadedyrfirma umiddelbart for umiddelbar hjelp:

Hva er årsaken til at mus kommer inn i huset mitt?

Et museangrep er ikke et tegn på at hjemmet ditt er skittent eller nedslitt. Når utetemperaturen synker, kan mus søke mat, varme og ly i enhver bygning. Ulike inngangspunkter som sprekker i fundamenter, hull i sidespor og hull rundt vinduer og dører kan brukes av gnagere.
Kan mus klatre på vegger?

Faktisk er både mus og rotter svært dyktige klatrere, og hvis teksturen på overflaten er grov nok, kan de stige rett opp på en vertikal overflate. Det er også vanskelig å fange dem siden de kan hoppe opp til 18 tommer og kan skli gjennom små sprekker og hull.
Er veggene mine infisert av mus?

De mørkeste, ubebodde områdene i hjemmet ditt, som krypkjeller, luftkanaler og vegghuler, er de mest sannsynlige stedene for mus å bo. En museinfestasjon kan være tilstede lenge før du oppdager en mus.De forblir vanligvis skjult i dagslys. Noen tegn på at museproblemet ditt kan være muserelatert er oppført nedenfor.

Vegger eller gulvbord rasler eller skraper
Matbeholdere, gamle stoffer eller pappesker med små hull
Små, mørke frø i form av avføring
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Under skap, bak hvitevarer og i kjellere kan det lages reir og hekkematerialer av myke, strimlede materialer.
Pedaler og haler sporet over støvete gulv

Du kan finne disse skiltene i kjellere, kjellere, lofter, krypkjeller og andre steder utenfor hvor maten er lagret.
Hvordan bli kvitt mus i vegger

Det er lett å bli kvitt mus i vegger hvis du har funnet ut at du har et museproblem.
Set Traps

Gnagere blir fortsatt fanget med musefeller. Info For å eliminere mus fra et hjem, bruk snapfeller i stedet for giftlokker hvis du vil ha en dødelig felle. Veggene dine trenger ikke mus som dør og råtner. Når du mistenker museaktivitet, sett agnfeller med peanøttsmør på veggene. Det kan hende du må bore et lite hull i gipsveggen noen få centimeter fra gulvet og plassere en felle rett ved den hvis mus fortsetter å unngå feller som står ute i det fri.
Ring en utrydder

Du bør sannsynligvis ikke bore flere hull før du kontakter en skadedyrbekjemper hvis du har et museangrep. Det er viktig å ansette et firma du kan stole på for å bli kvitt museangrep og samtidig forårsake minst mulig skade på hjemmet ditt. Å oppdage og forsegle mulige inngangspunkter kan også hjelpe deg med å forhindre nye angrep.

You may also like...