Meget godt middel mot mitt, mott, blåbukk og borebille

Woodtox er et treimpregneringsmiddel som dreper sopp, stopper råte og undertrykker også treborende insekter. Behandlingen forhindrer også at insekter angriper i fremtiden. Eksperter på hussopp og skadedyrbekjempelse anbefaler dette som et alternativ til Mito og Protox.

Produsert på Vestlandet

Et bergensk firma, Rentox, utviklet Woodtox, som viser stor suksess i behandling av hussopp og råteskader. Norge godkjenner også midlet. Derfor har det blitt bekreftet at det hindrer treborende insekter, sopp og råte i å vokse. Det stemmer ikke at alle fond som selges i Norge er godkjent.

De forskjellige emballasjer

Forskjellige størrelser av Woodtox sprayflasker med pumper, 5 liters kanner og 20 liters kanner er tilgjengelig.

Et treimpregneringsmiddel som kan sprøytes godkjent

Bruk av Woodtox som spray på tre er en av få godkjent for privat bruk, og det er tilstrekkelig med enkelt verneutstyr som vernebriller, pustemasker, gummihansker og verneklær.

En av Norges fremste hussoppeksperter slo fast at midlet inneholder spesifikke soppmidler, samt et svært effektivt insektmiddel. Nemlig permetrin. Det er unikt med Woodtox fordi det trenger inn i ubehandlet tre, noe som gjør Permetrin tilgjengelig for insekter, larver og egg. Kontakt dreper insektene, og de dør.

Siden dette midlet trekker godt inn i trevirke, vil det også virke over tid, og forhindre at nye angrep oppstår. Woodtox er impregnert med Permetrin, som gjør at insekter unngår området.

Kan overmales. Vanligvis kan du overmale tre etter ca en time siden det trekker godt inn i treet. Som et resultat kan du beskytte treverket enda mer, og vite at insekter inni vil dø, og det vil fortsette å virke i lang tid. I tillegg, hvis malingen flasser senere.
woodtox 20 liter kanne

Hvor får man tak i Woodtox?

Du kan kjøpe Woodtox i disk i mange norske butikker, men du finner de beste prisene på nett. Foreløpig er Skadedyrproffen.no nettbutikk nummer én i Norge på priser. woodtox 20 liter

You may also like...